| CSIRKE : CSIRKECOMB RIZSES KÁPOSZTÁVAL |   
		
 CSIRKECOMB RIZSES KÁPOSZTÁVAL
CSIRKECOMB RIZSES KÁPOSZTÁVAL
  4 csirkecomb 50 dkg savanyúkáposzta 20 dkg rizs 3 dl húsleves 1/2 dl olaj 1 hagyma 4 gerezd fokhagyma 1 ek pirospaprika só,bors
  A forró oolajon megpirítjuk a hagymát, rászórjuk a paprikát, beletesszük a rizst és a káposztát, felöntjük a húslevessel, fűszerezzük, jól összeforgatjuk és addig főzzük, amíg a rizs félig megpuhul. Kiolajozott tepsibe öntjük, rátesszük a sózott-borsozott combokat, bedörzsöljük a fokhagymával és fóliával letakarva 180 fokon 20 percig pároljuk, majd a fóliát levéve pirosra sütjük.
 
 
    
  
 |