| 		
		 
 FRISS-SAJTOS SZENDVICSKRÉM PAPRIKÁVAL
FRISS-SAJTOS SZENDVICSKRÉM PAPRIKÁVAL 
  kb. 500 g eltartható: hűtőben 2-3 napig 
  1-1 piros, sárga, zöld kaliforniai paprika 400 g tejszínes friss-sajt 75 g tejföl 1-2 tk édesnemes pirospaprika só, bors
  1. A paprikákat félbevágjuk, a szárát, a fehér ereket és a magokat eltávolítjuk, húsát megmossuk, lecsöpögtetjük és aprókockákra vágjuk.
  2. A friss-sajtot a tejföllel elkeverjük, hozzáadjuk a paprikakockákat, és pirospaprikával, sóval-borssal ízesítjük.
  3. A kész szendvicskrémet 2 tisztára mosott, száraz üvegbe töltjük, jól lezárjuk és a hűtőbe tesszük.
  Kenyérlepényt ajánlunk hozzá.
  Latsia:  - féladagot csináltam, isteni! 
- egy kis félretett paprikával díszítettem 
 |