| ÉDESSÉGEK : Csokoládés - gesztenyés epertorta |   
		
 Csokoládés - gesztenyés epertorta
Csokoládés - gesztenyés epertorta  / Latsia
  2 vékony piskótalap
  töltelék: 
krém: 25 dkg gesztenyemassza 1,5 dl tejszín 10 dkg vaj eperlekvár eper 
bevonat:  10 dkg csokoládé 1 dl tejszín
  díszítés: eper, fehércsoki csepp, mandulapehely, szórócukor
  Az egyik piskótalapot vékonyan megkentem eperlekvárral, rákentem a gesztenyekrém felét, kiraktam félbevágott eperrel. Rátettem a másik piskótalapot, megkentem eperlekvárral, rákentem a gesztenyekrém felét úgy, hogy a tortát körben is érje, leöntöttem a csokimázzal. Eperrel, fehércsoki cseppel és mandulapehellyel és szórócukorral díszítettem.
  Latsia: - ezt a tortát pillanatok alatt összedobtam, és nagyon fini lett! 
  
 |