| 		
		 
 Töltött borjútekercs
Töltött borjútekercs - Involtini 
  500 g borjúhús 6 szeletre vágva  só, bors  6 szelet Pármai sonka  bazsalikom  120 g Mozzarella 6 szeletre vágva  2 ek olívaolaj  3 schalott hagyma  2 fokhagymagerezd  1 dl fehérbor  200 g paradicsompüré  3 paradicsom  chili pehely  3 ek petrezselyem  turbolya 
  A borjúszeleteket klopfold ki és szórd meg sóval-borssal.  Mindegyikre fektess 1 szelet pármai sonkát, 3 bazsalikomlevelet és 1 szelet mozzarellát.  Tekerd fel, tűzd meg / hústű vagy fogvájó /, és süsd körben pirosra a felhevített olívaolajon, majd tedd félre.  Vékony szeletekre vágd fel a hagymákat, tedd az előző serpenyőbe, kicsit párold össze őket és öntsd le a fehérborral.  Pár perc párolás után adj hozzá paradicsompürét, keverd el, majd öntsd hozzá a hámozott darabolt paradicsomot és a chilipelyhet, kb 6-8 percig párold együtt.  Sózd-borsozd, és keverd hozzá az apróra vágott turbolyát valamint a petrezselymet.  A paradicsomsugo-t kanalazd egy tányérra, tedd rá a rézsútosan felvágott töltött borjútekercset és ciabattával vagy más friss kenyérrel tálald. 
  Latsia:  - nem az a tömör paradicsompüré kell bele, inkább olyan, mint a paradicsom turmixolva  - jó vékonyra kell kiklopfolni a húst, különben nem sül meg a belseje  - mi Ciabattával ettük 
 
  
	         
		 
	        
	        |