| 		
		 
 ÉDESBURGONYA RÁKKAL ÉS RUKKOLÁVAL
ÉDESBURGONYA RÁKKAL ÉS RUKKOLÁVAL / GI - Latsia 
 
4 édesburgonya  1 ek olívaolaj 
öntet: 
¾ tk wasabi pasta 
2 ek majonéz 
2 ek joghurt 
 
340 g koktélrák 
½ uborka kockázva 
4 rukkola levél  
 
Az édesburgonyákat félbevágjuk, megszurkáljuk villával, egy tepsire tesszük, lecsöpögtetjük az olajjal, kicsit megsózzuk és 190 fokra előmelegített sütőben kb 30-40 perc alatt megsütjük. 
Közben összekeverjük az öntet hozzávalóit, majd belekeverjük a rákot és az uborkát. 
Amikor kisült az édesburg. Tányérra tesszük, ráhalmozzuk a rékos keveréket és rukkolával díszítjük. 
 
Latsia: 
- a wasabi pasta nem más, mint zöld színű japán tormakrém, elég erős, így legközelebb én maradok a magyar tormakrémnél 
 |