| 		
		 
 TOLTOTT KAGYLOTESZTA
TOLTOTT KAGYLOTESZTA / Kira
  30 dkg nagy formatumu kagyloteszta 2 kis fej ujhagyma (vagy 1 voroshagyma) 3 cukkini 20 dkg fott sonka 20 dkg Emmentali sajt Besamell-martashoz: 4 dl tej, 2 kanal liszt, kis darab vaj
  A cukkiniket "gyufaszalra" vagom, es hagymas olajon lassu tuzon 10 percig parolom. Felreteszem, kihutom.  A sonkat es a sajtot apro kockakra vagom, elkeverem a kihult parolt cukkinivel. Sozom. borsozom.  A megadott mennyisegbol besamell martast keszitek, kihutom.  Elkeverem a sonkas-cukkinis-sajtos keverekkel.  /ezt elozo nap este szoktam csinalni, a hutoben masnapig jol elvan).  Masnap kifozom a tesztat (sos forro viz, pici olivaolaj bele, hogy ne ragadjon ossze), ovatosan leszurom, hogy ne torjenek, es kicsit kihutom.  Kivajazott jenai talba rakosgatom a megtoltott tesztakat - surun egymas melle, megszorom reszelt parmezansajttal, es forro sutoben ici-picit megpiritom. 
 
  
 |