[74-55] [54-35] [34-15] [14-1] [Archívum]
Nagyon sze9pek! Egy kisle1nynak tervezek hasnolf3t ke9szedteni.Azt me1r re9g meg szerettem volna ke9rdezni, hogy a sf6te9tebb szednű re9zdrf3tot honnan szerzed be?
|
Wow, that's a really clever way of thikinng about it!
|
Mielőbbi hazajf6vetelt kedve1nunk Szirke1nak! Botond fiunk kedvenc filejmi a Szirke1rf3l ke9szfclt videf3k, mikor adje1tok ki f6sszegyűjtve DVD-n? Vevők lenne9nk egy rendezői pe9lde1nyra... ;) A me1sik nagy kedvenc, amit Tőletek tanultunk, az esős mondf3ka. Jaj, e9s lenne egy ke9re9sem is: olvastam itt valahol egy me1sik mondf3ke1t: a gombe1sat, de most nem lelem sehol. Melyik hf3napne1l tale1lom meg? Kf6szi előre is!
|
Szia.
Tetszik a portálod. Ha van kedved kérlek látogasd meg az enyémet is. www.vasasmost.gportal.hu aloldalaként szerepel A vasasi konyhatündér címmel. Amenyiben elnyerte a tetszésedet irj a vendégkönyvbe, és azt is megköszönném ha mint az oldal vendége tennél be receptet is. Köszönöm.
Edit. |
Kedves Latsia! Írod lejjebb, hogy nem készítettél még töltötthúst sütőben, erről eszembe jut a következő recept, kérlek, próbáld ki:
Káposztával töltött dagadó
Savanyúkáposztát (esetleg kicsit átöblítve) összevagdalok, bőven keverek hozzá vöröshagymát és kockákra vágott almát (birssel is ki kellene próbálnom), sót, borsot, koriandert, köményt, majd sertésdagadóba (vagy pl. egy nagy laposra kivert lapockába) töltöm.
A husit kívül is kicsit megfűszerezem és egy fedeles edénybe betolom a sütőbe. Kb. 1 órán át fedővel párolom, majd fedő nélkül még 1 órát, de ekkor már a kicsorgó és istenien illatozó káposztás levével időnként locsolgatom, míg belül átsült, kívül szép piros ropogós.
Leginkább valami egyszerű krumpliköret illik hozzá. |
Nagyon jó az oldalad! Csak gratulálni tudok! :)
Ha gondolod látogasd meg az enyém is!
Üdv,
Melinda! - http://recept.try.hu
|
Szia !
Gratulálok oldaladhoz,nagyon tartalmas szép oldal ,jobbnál jobb receptekkel!Nekem is van egy oldalam,engedd meg, hogy meghívjalak oda.Címe:
//kriszdomkonyhaja.gportal.hu
Üdv:Éva |
Szia Latsia !
Gratulálok az oldaladhoz, és engedd meg, hogy meghívjalak az enyémre, melynek címe: ercsihami.gportal.hu.
Szeretettel várlak, és üdvözöllek: Jné Erika |
Gratulálunk az oldaladhoz!
Üdv:
|
szia :)
nagyon jó az oldalad és arra gondoltam, hogy kitehetnéd az enyémet is és persze én is a Tiédet :)
előre is köszi: Csilla :)
//receptklub.gportal.hu/
|
Kedves Erika!
Én még sosem csináltam töltött húst sütőben, így nem merem biztosra mondani, de sztem sikerülnie kell, csak talán alacsonyabb hőfokon tovább süsd...mindenestre szívesen venném, ha megírnád, hogy sikerült-e?
Azért talán inkább ne olyankor próbáld ki, mikor vendégeket vársz, biztos ami biztos:O)
Szia Klári |
Szervusz Latsia !
Nemrégen találtam meg az oldaladat, és gratulálni szeretnék hozzá, mert nagyon szuper, és precíz. Be is tettem a kedvenceim közzé.
A múlt hétvégén kipróbáltam a tepsibe, sütőben sült rántotthúsodat és nagyon jól sikerült. A hétvégén viszont újítani szeretnék rajta, de előtte ki szeretném kérni a véleményed. Szóval fejesvölgyi töltötthúst szeretnék csinálni (hagymás-gombás-császárszalonnás-sajtos) töltelékkel, amit aztán hagyományos módon panírozva kéne kirántani. Arra gondoltam - mivel vendégeknek készítem - , hogy megkönnyíteném a dolgomat, ha megsütném a sütőben, úgy mint a rántotthúsodat. Szerintem bele merjek vágni, te talán már próbáltál valamilyen töltött húst így a sütőben kirántani ? Kérlek írd meg, hogy el merjem-e készíteni így, vagy inkább - vendégek miatt - a hagyományos módon csináljam !
Köszönettel: Jámboné Erika Gyuláról. |
Kedves Kata, a Te kdvedért, és a többiek kedvéért, akik hasonlóan munkahelyről neteznek, lecseréltem az új képnézegetőt a régi hagyományosra, így már nem kell hozzá semmilyen programot letöltened, letölteniük, és nézegethetitek a képeket úgy, ahogyan régen is.
Örülök, ha ezzel segíthettem. És elnézést, hogy csak most értem ide.
Kukkants be az új oldalamra is, ha van kedved, az utóbbi időben csak oda tettem fel a közelmúltban készült ételek receptjeit, fotóit.
LATSIAKONYHÁJA BLOG
Szeretettel üdvözöllek, Klári |
Szia Klári!
Most regisztráltam, mert máshol már olvastam receptjeidet, és tetszett is, és be is vált. Kérdésem az lenne, hogy a képeket csak akkor tudom megnézni, ha letöltöm azt az ajánlott programot? Mert én munkahelyről internetezek, és ide nem lehet feltölteni semmilyen más programot. Jó lenne, ha enélkül is meg tudnám nézni, mert sokszor van, hogy a kép alapján sütöm meg a kenyeret, kalácsot, stb.
Köszönöm, ha válaszolsz.
Szia ! Kata |
Szia Gyöngyi, én nem emlékszem, hogy csináltam volna valaha is Profiterol-t...
Szia Klári |
Kedves Klári! Egy receptet keresek, amit Te is kipróbáltál már - legalábbis a www.locweb.hu - n olvastam egy beszélgetésben... A neve: Profitelor.
Válaszod várom, és előre is köszönöm szépen! Üdvözlettel: Gyöngyi (//jonnyka.gportal.hu ) |
Szia Klárika!
Nagyon szupi az oldalad, minden nagyon gusztusosan ínycsiklandó!!!!
Megbeszéltük Marcsikával hogy kipróbálunk minden receptedet. Puszilunk benneteket,
Kati, Marcsi |
Szia kedves Klári!:)
Margit honlapjáról tévedtem ide hozzád,kicsit körülnéztem-majd jövök máskor is,és akkor jobban.:)
Rég láttalak én is msn-en,egyszer összefuthatnánk.:)
Üdvözlöm anyukádat is.:)
Puszi: Edit (edit-a)
|
[74-55] [54-35] [34-15] [14-1] [Archívum]
|