| | CSIRKE : Gyümölcsmázas csirkecomb | 
 
 Gyümölcsmázas csirkecombGyümölcsmázas csirkecomb /  Latsia   Hozzávalók 6 személyre: 6 db csirkecomb 1 dl olivaolaj 4 púpos evőkanál barnacukor 4 evőkanál szójaszósz 1, 25 dl cukrozatlan narancslé 1 citrom leve 1 tk. gyömbérpor 1 tk. mustár 2 gerezd fokhagyma   A páclé hozzávalóit alaposan elkeverjük, a csirkecombokat tepsibe tesszük és ráöntjük a páclevet és be a hűtőbe min. 4 órára. Félidőben megfordítjuk a csirkecombokat. 180 fokra előmelegítjük a sütőt, visszaforditjuk a combokat és betesszük sülni őket 1 és 1/4 órára, közben sűrűn locsolgatjuk a lével, hogy szép fényes mázas legyen. Rizzsel kínáljuk.   Figyelmeztetés: Ne duplázzuk az adagot, mert akkor a máz nem lesz tökéletes! |