PIKÁNS FÖLDIMOGYORÓS SZENDVICSKRÉM
PIKÁNS FÖLDIMOGYORÓS SZENDVICSKRÉM / Latsia
280 g csirkemellfilé só, bors 3 ek repceolaj 1 hagyma 2 gerezd fokhagyma
100 g földimogyorókrém 1 tk Sambal Oelek - csípős fűszerkrém 250 g natúr joghurt
A húst leöblítjük, leitatjuk, apróra vágjuk és az olajon serpenyőben 3-4 percig sütjük, közben fűszerezzük. A hagymákat aprítjuk és a húshoz keverjük, és együtt sütjük. Lehúzzuk a tűzről, hozzákeverjük a földimogyorókrémet, a Sambal Oelek-et és a joghurtot. Visszatesszük, felfőzzük, majd 2 tiszta száraz üvegbe töltjük, lezárjuk és a hűtőben tároljuk. 5 napig áll el.
|